Ben jij of ken jij onze nieuwe voorzitter?

Als bestuur zijn wij ontzettend trots op onze vereniging. Onze vereniging bestaat ruim 40 jaar en telt momenteel 60 enthousiaste vrijwilligers. Dankzij deze vrijwilligers heeft onze vereniging momenteel 120 actieve leden welke met plezier kunnen handballen in een van onze negen teams.

Lees meer

Handbal Someren geeft 3e kerstdag sportieve invulling

Op woensdag 27 december vond weer het jaarlijkse handbal scholentoernooi plaats in sporthal de Postel. Met ruim 30 teams werd er gestreden om de felbegeerde wisselbeker die vorig jaar naar SBO De Brigantijn ging. Om 8.30 uur speelden de teams hun eerste wedstrijd en gedurende de hele dag werd er met veel plezier en enthousiasme deelgenomen door […]

Lees meer

Zaalcompetitie

Het wedstrijdprogramma voor de eerste helft van de zaalcompetitie is bekend, met vertrek- en aanvangstijden. Kijk ook goed wanneer je zaalwacht of scheidsrechter bent! Wedstrijdprogramma Handbal Someren eerste helft zaalcompetitie 2017-2018

Lees meer

Nieuwe HandbalNL app gelanceerd!

Ben jij een handballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van jouw favoriete clubs en teams? Met behulp van deze nieuwe officiële HandbalNL app is dit allemaal mogelijk!

Lees meer

Veldcompetitie

Het wedstrijdprogramma voor het eerste deel van de veldcompetitie is bekend, met vertrek- en aanvangstijden. Kijk ook goed wanneer je zaalwacht of scheidsrechter bent!

Lees meer

Jaja, het gaat weer beginnen…

De vakantie zit er bijna op en de trainers hebben hun voorbereidingen getroffen om er voor te zorgen dat iedereen weer volop kan gaan handballen. Vanaf dinsdag 29 augustus beginnen de trainingen weer in sporthal de Postel. En verder is er voor de Heren Senioren, Dames Senioren en Dames A de mogelijkheid om op maandag […]

Lees meer

Zomervakantie

Hallo allemaal, De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat de sporthal dicht is. De laatste training is op donderdag 13 juli. Maar dat betekent niet dat je niets meer hoeft te doen. Je kunt er natuurlijk voor zorgen dat je op conditie blijft of dat je werkt aan het herstel van een eventuele blessure. […]

Lees meer

Benieuwd hoe goed jij kunt handballen? Kom het proberen!

Sportiviteit, spanning en snelheid. Handbal is een teamsport waarbij je verdediger en aanvaller tegelijkertijd bent. Ben jij benieuwd hoe goed jij hierin bent? Meld jezelf dan aan voor de inlooptrainingen! Deze zijn op 9, 16 en 23 mei van 18.30 tot 19.30 uur in sporthal de Postel.

Lees meer

Tonnie van Brussel erelid Handbal Someren

Op zondag 2 april tijdens onze seizoensafsluiting is Tonnie van Brussel benoemd tot erelid van Handbal Someren. Uit handen van voorzitter Ben van den Boomen ontving hij een oorkonde waarna hij zich als derde in de rij erelid van onze vereniging mag noemen.

Lees meer

Rabobank Clubkas Campagne

Anders dan andere jaren maar ook dit jaar vindt wederom de Rabobank Clubkas Campagne plaats. Ieder jaar stelt de Rabobank een geldbedrag ter beschikking wat ten goede komt van de verenigingen in de regio Peelland Zuid. Ook Handbal Someren doet mee aan deze campagne en hoop dat zoveel mogelijk leden stemmen op onze vereniging.

Lees meer
  • Sponsoren