Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Bedo HS2

Op zondag 4 februari werd de wedstrijd tussen Handbal Someren HS1 en Bedo HS2 gespeeld. Een wedstrijd die behoorlijk moeilijk kon gaan worden. In de voorbespreking werd er extra benadrukt dat het een moeilijke wedstrijd zou worden en dat de in het verleden behaalde resultaten geen garanties bieden voor de toekomst.

Lees meer

Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – Elshout DS1

Op zondag 4 februari stond Elshout op het programma. Een ploeg waar we het in de uitwedstrijd moeilijk tegen hebben gehad, zeker door de blessure die Jenny daar heeft opgelopen. In de voorbespreking ging het nog even kort over de domper van vorige week. Conclusie: kan gebeuren, snel vergeten en weer door!

Lees meer

Wedstrijdverslag Oranje Wit HS1 – Handbal Someren HS1

Zondagmiddag 12:15, de heren van Handbal Someren vertrekken richting Helmond om het op te nemen tegen de huidige nummer 1 van de competitie. Vol spanning, goede moed en strijdlust vertrekt de strijdmacht richting De Braak. Zoals altijd niet heel lekker warmlopen in die hal, maar dat moet geen excuses zijn voor een mindere wedstrijd.

Lees meer

Wedstrijdverslag Dongen DS2 – Handbal Someren DS1

Waar zal ik beginnen.. Vandaag stond de wedstrijd tegen Dongen gepland. We vertrokken rond de middag naar Dongen alleen helaas zonder coach, die had de griep. Maar gelukkig hebben we onze leidster Annemieke nog 🙂 De wedstrijd begon, we waren nog niet helemaal wakker en stonden achter met 4-0.

Lees meer

Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – M.H.V. ’81 DS2

Aangezien de wedstrijd van donderdag geen verslag waardig was en we ons willen focussen op de competitie willen we bij deze toch even kort laten weten dat we uit de bekercompetitie liggen.. Ondanks dat we onze volle focus zouden zetten op de wedstrijd van vandaag begonnen we met een 0-2 achterstand tegen Mill.

Lees meer

Wedstrijdverslag M.H.V. ’81 HS1- Handbal Someren HS1

Op zondag 14 januari stond de wedstrijd tegen M.H.V. op de planning. Na een kleine omweg, mede mogelijk gemaakt door Harrie, kwamen de Heren van Handbal Someren toch nog ruim op tijd aan in de sporthal. Helaas was onze trouwe coach Frits niet aanwezig. Leon en Mark zouden de taak van Frits op zich nemen.

Lees meer

Wedstrijdverslag Dongen DB2 – Handbal Someren DB1

Afgelopen zondag (14 januari) speelden we de tweede wedstrijd van het jaar. We moesten uit tegen Dongen. We wisten dat Dongen tweede staat en wij achtste waardoor we al wisten dat het een moeilijke wedstrijd ging worden. We begonnen twijfelend en kwamen met 3-0 achter. Maar toen we eenmaal bezig waren kwam er steeds meer […]

Lees meer

Ruime overwinning voor Handbal Someren dames 1 in het verre Zeeland

Op zondag 14 januari begonnen we aan onze lange reis richting Zierikzee. Omdat wij van de dames 1 erg milieubewust zijn, zijn we vertrokken met 2 auto’s en dus net genoeg speelsters om een wedstrijd te spelen. De 2 uur durende reis leek veel korter te duren, want time flies when you’re having fun, aldus […]

Lees meer

Wedstrijdverslag HS1 Handbal Someren tegen HCG

Zondag 7 januari was het zover: De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Na een rustperiode van 2 weken mochten de Heren van Someren weer aan de slag. Deze maal was HCG uit Geldrop de tegenstander. De eerste maal dit seizoen dat beide teams elkaar tegen kwamen, was Someren de winnaar.

Lees meer

Een goed begin voor dames 1 van Handbal Someren

Goed begin! Zondag 7 januari startte onze tweede helft van de competitie. Bergeijk stond voor ons op het programma, waartegen we in de 1e helft van het seizoen gelijk gespeeld hadden. Nadat we warmgelopen waren, onze sokken recht waren getrokken en we ons zelf goed in de ogen hadden gekeken, waren we klaar voor de […]

Lees meer
  • Sponsoren