Wedstrijdverslag Handbal Someren E1 – Bouwcenter Centen HVW E1

Hallo allemaal, Afgelopen zaterdag 13 oktober hebben we een thuiswedstrijd gespeel tegen Bouwcenter Centen HVW E1. Ons team bestond uit: Lisa, Julia, Nova, Koen, Quinn, Rosan, Sophie, Lynn en ikzelf, Merel. De keepers waren: Julia, Lynn, Quinn en ik. Het is 1-15 geworden dus wij hebben verloren.

Lees meer

Variatie bij de Heren 1 van Handbal Someren

Op zondag 14 oktober speelde de Heren Senioren 1 van Handbal Someren tegen de Heren Senioren 1 van E.S.Z.V. Oktopus. Handbal Someren wist dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden, omdat Oktopus het afgelopen jaar is gedegradeerd uit de 1ste klasse. Het verslag vanaf de bank is geschreven door Joost Kessels en het verslag vanaf […]

Lees meer

Handbal Someren E-jeugd – Acritas E2

Datum: zaterdag 6 oktober De ruststand weet ik niet meer. Someren heeft 4 goals gemaakt  en Acritas 8. Julia van Houts heeft een keer gescoord en ik (Nova van Velthoven) en ik heb 3 keer gescoord. Mijn positie is meestal op de cirkel, omdat we heel vaak doorwisselen van positie sta ik ook wel eens […]

Lees meer

Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – Bouwcenter Centen HVW DS1

Vandaag stond de wedstrijd met Bouwcenter DS1 op de planning. We begonnen zonder onze eigen coach (planningsfoutje ;-)), maar gelukkig hadden we onze leidster Annemieke nog, die de wedstrijd coachte!

Lees meer

Handbal Someren schittert in eigen hal

Zondag 7 oktober 2018, de eerste thuiswedstrijd voor de Heren 1 van Handbal Someren. Op het programma stond Bedo 2, uit Beek en Donk. Na de warming-up, het ingooien van de keepers en Frits zijn woordje in de kleedkamer, gingen de lichten in sporthal de Postel uit.

Lees meer

Dames 1 van Handbal Someren boekt overtuigende overwinning tegen RED-RAG/Tachos

Zondag 7 oktober stond de eerste thuiswedstrijd van de dames 1 van Handbal Someren op de planning. De wedstrijd werd gespeeld tegen de dames 1 van RED-RAG/Tachos (Waalwijk). Zoals ieder jaar wordt bij de eerste thuiswedstrijd het team gepresenteerd. We liepen samen met onze jongste spelers (onze E-jeugd) in de spotlights naar de middellijn.

Lees meer

Dames 1 moet genoegen nemen met gelijkspel in Drunen

Zondag 30 september stond de wedstrijd van Software Society/Avanti in Drunen op het programma. Na een druk voorprogramma met veel oefenwedstrijden begint het dan nu echt! Vorige bekerwedstrijd hadden we helaas verloren van ze, dus nu wilden we extra graag winnen. De eerste helft begonnen we sterk, de aanvallen werden goed uitgespeeld.

Lees meer

Deuken in het aluminium in Etten-Leur

Zondag 30 september is de competitie weer gestart. De heren van Handbal Someren mochten meteen de verre reis maken naar West-Brabant om het op te nemen tegen Internos. Aangekomen in de sporthal was het meteen duidelijk. Wij willen en gaan hier die twee punten meenemen naar Someren.

Lees meer

Toernooi Handbal Someren E1

We hadden een toernooi in Boekel. De eerste wedstrijd begon om 11:30. Het was niet echt een wedstrijd, want het was een leer wedstrijd. De tweede wedstrijd was om 12:30. Dat was ook een leer wedstrijd. Tijdens de wedstrijd werd het spel soms stil gelegd om de regels uit te leggen. En toen gingen we […]

Lees meer

Goed samenspel door E1 van Handbal Someren

Gisteren moesten we handballen tegen PSV E3. Het ging goed. We hebben het goed gedaan. Maar we hebben net verloren met 5 – 8. Ik had wel de bal weggetikt. We hebben goed samen gespeeld en geprobeerd te scoren. Groetjes Quinn

Lees meer
  • Facebook Pagelike Widget
  • Sponsoren