Dames 1 moet genoegen nemen met gelijkspel in Drunen

Zondag 30 september stond de wedstrijd van Software Society/Avanti in Drunen op het programma.

Na een druk voorprogramma met veel oefenwedstrijden begint het dan nu echt! Vorige bekerwedstrijd hadden we helaas verloren van ze, dus nu wilden we extra graag winnen. De eerste helft begonnen we sterk, de aanvallen werden goed uitgespeeld. In de verdediging hadden we het samenspel met de cirkel al snel door, waardoor we de rust in gingen met een mooie voorsprong (8-12).

Maar toen begon de 2e helft. We speelden onze kansen niet goed uit, hierdoor was het niet mogelijk om te scoren. De keeper kreeg steeds meer zelfvertrouwen terwijl bij ons de moed er steeds meer inzakte. Avanti kwam steeds sterker terug en ze bleven scoren.

In de laatste minuten werd het nog spannend en moesten we uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel, 20-20.

Volgende week weer nieuwe kansen, dan staat RED-RAG Tachos DS1 op het programma in de Postel. We spelen om 13:45u, zien we je daar?!