Dames B neemt revanche op Aristos en wint met 19-21

Vandaag, zaterdag 14 april, verzamelden we om te 8.45 uur voor revanche op Aristos. We begonnen zoals altijd met een goede warming-up, ingooien, warm spelen en aanval/verdediging.

Om 10.00 uur kon dan de wedstrijd van start gaan. We begonnen met goede aanvallen en een sterke verdediging, het stond 4-4. Dit hielden we heel de eerste helft vol, in de rust stond het 9-11 in het voordeel van Someren.

Ook in de tweede helft bleven onze aanvallen goed en verdedigend maakten we ook niet veel fouten, helaas zag de scheidrechter dit anders.. (5 penalty’s) Toch lieten we de moed niet zakken en pakten we toch nog de winst! 19-21!

We staan we op de 1e plaats!

Volgende week staat er een wedstrijd tegen G. H. V. op het programma, daarvoor moeten we vroeg uit de veren, namelijk om 7.30 verzamelen…