Wedstrijdverslag Aristos DB1 – Handbal Someren DB1

Zondag 8 april hadden we een wedstrijd tegen Aristos. We moesten om 11 uur verzamelen en om 12 uur klonk het beginsignaal.
We begonnen de eerste helft slecht en hadden al snel een achterstand van 6-2. We zetten een tandje bij en gingen met 13-8 de rust in.
In de tweede helft verdedigden we goed maar scoorden ook bijna niet, het stond 17-12. Aristos begon slordig te spelen; ze gooiden in onze handen en verdedigend hielden ze ons ook niet bij. Na onze breaks, passeer bewegingen en goede samenwerking in de verdediging kwamen we terug tot 26-23, helaas bleven de punten in Best.

We hebben met deze wedstrijd de zaalcompetitie afgesloten met een 6de of 7de plek.

Volgende week zaterdag moeten we weer uit tegen Best, dit maal in de veldcompetitie. We hebben voor volgende week weer een andere taktiek en hopen we de punten wel binnen te slepen.