Wedstrijdverslag Handbal Someren DB1 – Blauw Wit DB1

Afgelopen zaterdag 10 maart hadden we een wedstrijd tegen Blauw-Wit.

Om 11 uur klonk het beginsignaal, we begonnen met een slechte verdediging en een matige aanval. We hadden al snel een aantal trucjes van de tegenstander ontdekt. Hierdoor kregen we grip in de verdediging, in de aanval hadden we ook een aantal goede loopacties waardoor er een aantal keer gescoord kon worden. We stonden voor, helaas raakte we onze voorsprong al snel weer kwijt. We gooiden naast de goal en tegen muurtjes, gescoord werd er bijna niet meer. Na één helft stond het 7-15 in het voordeel van Blauw-Wit.

We begonnen vol goede moed de tweede helft. Na 15 minuten in de tweede helft te hebben gespeeld, zetten we een tandje bij. De verdediging was goed, we hielpen elkaar en konden een aantal breaks lopen. Toch lukte het niet om dichterbij te komen doordat Blauw-Wit een erg goede keepster had. We kregen een aantal penaltys tegen waardoor we het gat niet meer dicht konden krijgen. We verloren met 21-10.

Na de wedstrijd stond er een lekker stukje vlaai van Moors bewind, de sponsor van onze trainingsjasjes, klaar.

We hebben nu een weekje rust en zullen 24 maart weer aan de bak gaan tegen M.H.V.