Wedstrijdverslag Handbal Someren DB1 – G.H.V. DB1

Zaterdag 3 Maart,

We hadden er zin in nadat we de wedstrijd van vorige week hadden gewonnen tegen Bedo/KPJ Beek en Donk hadden we goede hoop om deze wedstijd tegen G.H.V ook te winnen. Het was ook nog eens een speciale dag er was namelijk een supersaturday georganiseerd. Het begon al goed met de  E-jeugd, ze hadden gewonnen met 10-3. De wedstijd van de jongens was helaas afgelast. De tegenstander had te weinig spelers. Wij waren erna aan de beurt. Deze keer hadden we onze shirtjes wel dus konden we lekker vroeg beginnen met warmlopen.

Na een goede warming-up klonk het fluitsignaal en de wedstrijd kon beginnen. We hadden 7 wissels dus we hoefden ons niet in te houden. We begonnen volle bak aan de wedstijd. Scoren ging redelijk, maar we hadden het vooral moeilijk in de verdediging. Dit zorgde ervoor dat we de rust in gingen met 8-9 in het voordeel van G.H.V.

Onze coach sprak ons toe in de rust. Hij zij dat wij ons te veel inhielden. We moesten sneller gaan aanvallen. We hadden toch genoeg wissels. Na dat te horen hebben gekregen begonnen we de tweede helft. We deden wat de coach zij. We gingen sneller aanvallen, meer als in de eerste helft waardoor we meer breaks liepen. Ook als we geen break konden lopen kregen we de bal er in. Van afstand of we speelde het heel mooi uit. We hadden ook minder balverlies dan in de eerste helft. G.H.V heeft geleert dat wij ons als dames B niet zomaar laten kennen. De eindstand was dan ook 19-17 in het voordeel van Someren. Volgende week moeten we alweer aan de bak, we moeten namelijk tegen de eerste (blauw-wit). We weten dat het moeilijk gaat worden, maar na 2 overwinningen achter elkaar gaan we er met goede moed in.

Groetjes DB1