Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – Elshout DS1

Op zondag 4 februari stond Elshout op het programma. Een ploeg waar we het in de uitwedstrijd moeilijk tegen hebben gehad, zeker door de blessure die Jenny daar heeft opgelopen.

In de voorbespreking ging het nog even kort over de domper van vorige week. Conclusie: kan gebeuren, snel vergeten en weer door!

We begonnen de wedstrijd en merkte meteen dat het een moeilijke wedstrijd werd. Elshout stond in de verdediging als een blok waar moeilijk doorheen te komen was. Ook was de afronding niet zuiver genoeg, en pakte de keepster van Elshout veel ballen. We gingen de rust in met een 8-9 achterstand. In de rust werden we erop gewezen dat we ons moesten richten op de afronding. Die ballen moesten erin! Gelukkig ging dit in de tweede helft beter en we konden uitlopen tot 17-12 in ons voordeel. Mede door goed keeperswerk van Renske en een lekkere bal binnenkant paal vanaf de rechterhoek van Lian, wonnen we na hard werken de wedstrijd met 18-15. Erg toevallig, namelijk precies dezelfde uitslag als bij de uitwedstrijd tegen Elshout. Nu gaan we eerst eens even lekker carnavallen en hebben we 2 weken rust. Op 25 februari gaan we naar Uden om het op te nemen tegen Helios ’72.

We willen ons publiek bedanken voor de goede support langs de kant!!