Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – M.H.V. ’81 DS2

Aangezien de wedstrijd van donderdag geen verslag waardig was en we ons willen focussen op de competitie willen we bij deze toch even kort laten weten dat we uit de bekercompetitie liggen..

Ondanks dat we onze volle focus zouden zetten op de wedstrijd van vandaag begonnen we met een 0-2 achterstand tegen Mill. We hadden de eerste klappen ontvangen maar konden gelukkig snel de draad weer oppakken. Door goed samen te werken zowel in de verdediging als aanval gingen we de rust in met een voorsprong.

In de tweede helft werd er soms nog te snel op doel gegooid. Gelukkig konden we een kleine voorsprong van 2 a 3 doelpunten behouden.
Het was niet mogelijk een grote voorsprong te creëren maar hebben de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 19-15!

Voor degene die ons zijn komen aanmoedigen, bedankt! Degene die er niet waren, we verwachten jullie de volgende thuiswedstrijd 4 maart om half 1. Volgende week zondag spelen we eerst tegen Dongen.