Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Bedo HS2

Op zondag 4 februari werd de wedstrijd tussen Handbal Someren HS1 en Bedo HS2 gespeeld. Een wedstrijd die behoorlijk moeilijk kon gaan worden.

In de voorbespreking werd er extra benadrukt dat het een moeilijke wedstrijd zou worden en dat de in het verleden behaalde resultaten geen garanties bieden voor de toekomst. Met andere woorden: omdat we van Bedo HS1 hadden gewonnen betekend niet dat we makkelijk van Bedo HS2 gaan winnen.

Beide teams begonnen de wedstrijd sterk. Maar zoals voorgaande weken werd er als team weer sterk verdedigd en werden veel kansen benut. Hierdoor werd er een gat geslagen en stond Handbal Someren in de rust voor. Ook na de rust bleef Someren sterk verdedigen en kon het gat niet gedicht worden door Bedo. En na de laatste goal door niemand minder dan de keeper van Someren was de eindstand 32-21 in het voordeel van Handbal Someren.

De volgende wedstrijd van de Heren 1 is pas op 25 februari om 15:15 tegen Helios ’72 HS1.