Wedstrijdverslag Oranje Wit HS1 – Handbal Someren HS1

Zondagmiddag 12:15, de heren van Handbal Someren vertrekken richting Helmond om het op te nemen tegen de huidige nummer 1 van de competitie. Vol spanning, goede moed en strijdlust vertrekt de strijdmacht richting De Braak. Zoals altijd niet heel lekker warmlopen in die hal, maar dat moet geen excuses zijn voor een mindere wedstrijd.

13:30 de scheidsrechter spreek de teams nog even toe met de vraag: ‘Ik wil na de wedstrijd van jullie weten of het een mooie hobby is?’ En toen klonk het eerste fluitsignaal. Oranje Wit mocht beginnen met de aanval maar het eerste doelpunt was voor Handbal Someren. Een goed begin dus, en vanuit de verdediging werd er geknokt voor de punten. Doordat er als team sterk verdedigd werd en onze keeper een goede eerste helft speelde lukt het ons om verder uit te lopen in de eerste helft. Het gat werd al snel geslagen door snelle aanvallen. En Oranje Wit dan….? Die wisten niet wat er gebeurde in de eerste helft. De stand na 30 minuten 4-12 voor Someren.

Met een goed gevoel de kleedkamer in voor de mannen van Frits en Leon. Maar er zijn nog 30 minuten werd ons op het hart gedrukt. Frits zei de eerste 10 minuten van de tweede helft zijn belangrijk en verwacht een heel andere speelstijl van Oranje Wit.

De tweede helft gestart en hier was wederom de eerste goal weer voor Someren. Alleen Oranje Wit kwam toen ook wat meer in hun spel. Beter aanvallen en meer goals voor Helmond kwamen, maar ja Oranje Wit moest natuurlijk ook. Alleen ons onder druk zetten lukte niet, want de marge voor Someren bleef continu 6 tot 7 goals verschil. Als Helmond scoorde deed Someren dat ook. Hierdoor kon Oranje Wit maar niet lekker in de wedstrijd komen waardoor Someren goed overeind bleef tegen het geweld uit Helmond. Uiteindelijk klinkt het eindsignaal en dan weten we het. HAMBURGER VAN LEON BIJ DE MAC !!!!!! En gewonnen van de nummer 1 natuurlijk. Een mooie wedstrijd en een mooie uitslag. 16-22.

Hopelijk zetten we deze lijn door komend weekend tegen BEDO om 13:45 in Someren. Kom dus kijken en geniet van de Heren 1 van Handbal Someren.