De jeugd heeft de toekomst bij Handbal Someren

Op zaterdag 11 maart organiseert Handbal Someren een toernooi voor de allerkleinsten. Vanuit de gehele regio komen alle F-jeugd teams (leeftijd van 4 t/m 9 jaar) hun talenten laten zien. Zij worden door de coaches begeleid om spelenderwijs het handbalspel te gaan beheersen.

De dag start om 10.00 uur in sporthal de Postel met een gezamenlijke warming-up waarna het toernooi volgt. De hele ochtend (tot 12.00 uur) wordt er volop gehandbald en zullen de kinderen volop genieten van sport en spel.

Ben jij nog op zoek naar een leuke sport voor jouw kind(eren), kom dan gerust een kijkje nemen en zie hoe enthousiast de F-jeugd bezig is met handballen! Kinderen willen graag bewegen. Het dynamische handbalspel sluit mooi aan bij de enorme bewegingsdrang van kinderen. Jeugdhandbal kent een eigen speelwijze die de basis legt voor een betere ontwikkeling van kinderen én de sport aantrekkelijker, leuker en kindvriendelijker maken.

Lijkt jouw kind het leuk om 11 maart mee te doen met dit toernooi? Geef hem of haar dan op via ledenwerving@handbalsomeren.nl en geef ook even jouw eigen naam en adres door. Bij voldoende aanmeldingen wordt er zelfs een apart team gemaakt.

Tot zaterdag 11 maart in sporthal de Postel!