Wedstrijdverslag LimMid DS1 – Handbal Someren DS1

Op zondag 8 december vertrokken we naar Horn voor de wedstrijd tegen LimMid. Helaas moesten we op pad met een aantal geblesseerde speelsters (Jenny & Ruby) maar ook met geblesseerde keepers (Mellanie en Chantal). Door de blessures van de keepsters werden we genoodzaakt om veldspeler Lian in de goal te zetten. We wisten dat het door deze omstandigheden dus geen makkelijke wedstrijd zou worden tegen LimMid, die op dat moment een paar plaatsen onder ons stond. Belangrijk was om voor onszelf en zeker voor Lian de verdediging extra goed dicht te hebben, maar ook om geen extra blessures op te lopen.

We begonnen de wedstrijd matig met een aantal gemiste doelkansen maar ging het gelijk op. Waar het vorige week tegen VHC goed ging, ging het deze week fout. Verdedigend hadden we moeite met een aantal snelle tegenstanders met goede bewegingen en aanvallend hadden we moeite met afronden en leden we veel balverlies. Hierdoor liep LimMid uit tot een voorsprong van 9-5. Na een aantal penalty’s en goals werd het bijna gelijk waardoor we de rust in gingen met een stand van 11-10. De tweede helft moest beter, het spel wat we in de eerste helft lieten zien was te slordig en dat moest veranderen.

Helaas ging het in de tweede helft niet veel beter en liepen we weer achter de feiten aan. Nog steeds maakten we een paar slordige fouten in de aanval en verdedigend bleven we moeite hebben. Hierop volgde ook nog eens de blessure van Lieke van Brussel, waardoor we nóg een speelster moesten missen. Het ging gelijk op maar het was te merken dat we gedurende de helft aan het verzwakken waren, hierdoor kon limMid uitlopen tot een eindstand van 23-18.

Jammer genoeg zitten deze wedstrijden er ook tussen, maar gaan we op zondag 15 december er weer vol tegen aan tegen Bevo! We zien jullie dan graag in sporthal de Postel om 14.15!