Na 2 goede wedstrijden toch een kleine offday voor de Heren 1

Vlak voordat de zondagavond aanbrak mochten de heren 1 van Handbal Someren het opnemen tegen Apollo (appjo). Met de jarige op skivakantie en de aanvoerder met een hersenschudding in het veld konden we van start gaan.

In het begin hadden we het al meteen lastig met scoren. We wisten niet meteen raad met de verdediging van Apollo waardoor we in het begin al snel achter stonden met 0-3. Toen het ons eindelijk lukte om te scoren konden we ook beter ons spel gaan spelen. Helaas schoten we toch nog een aantal ballen mis of hield de keeper van de tegenstander de bal tegen en dat resulteerde allemaal in een ruststand van 11-17.

In de tweede helft moesten we dus risico gaan nemen waardoor we een wat rommeliger spel kregen en niet bepaald slimme acties. Pas na 12 minuten in de 2e helft wisten we pas te scoren en dan kun je eigenlijk wel zeggen dat het niet de goede kant op gaat. Door goed keeperswerk bleef de wedstrijd toch nog leuk om te kijken, en maakten we het laatste kwartier nog een leuk kwartier om te zien. Het resultaat viel tegen en ons spel ook wel een beetje. De einduitslag werd uiteindelijk geteld op 19-31.

Dit soort wedstrijden hopen we niet meer te spelen. Met zo’n ruime cijfers willen we niet meer verliezen en daar gaan we dan ook alles aan doen. Ik persoonlijk durf wel een belofte te maken dat we met zeker 10 tot 12 punten gaan eindigen dit seizoen.

De volgende wedstrijd is tegen Oranje Wit in Helmond 12 februari. Dus ben je in de buurt kom gerust kijken hoe wij wederom ons best gaan doen om de punten mee naar Someren te nemen.