Bedo HS2 – Handbal Someren HS1

Daar zijn ze dan weer. Veel te vroeg voor een zondag stond het heren 1 team in de kou buiten. Dit alles omdat Hans niet van vroeg opstaan houdt en veel slaap nodig heeft. Maar het team was hier niet alleen voor een kopje koffie in de ochtend. Het was daar om een potje te ballen tegen de heren 2 van Bedo.

Ondanks de kou en de tijd was voor de eerste keer iedereen van het team op tijd aanwezig. Hierdoor kon het voor het eerst meteen aanrijden waardoor ze voor een gesloten deur kwamen te staan. De beheerster daar had blijkbaar ook niet veel zin om zo vroeg de deur open te doen voor dit team. Ondanks dit alles zat de sfeer er goed in. De spelers hadden er zin in en wilden winnen.

Dit merkte je meteen in de eerste helft van de wedstrijd. De heren van Someren kwamen al snel op een mooie voorsprong die ze door hard te knokken konden behouden tot de rust. Na een paar aanwijzingen in de rust ging het minder bij het heren 1 team. Je zou haast denken dat ze gewoon niet goed zijn in het beginnen van een 2de helft. Echter kon het team zich hier gelukkig overheen zetten waardoor het door hard te spelen met 19-25 won!!