Bedo HS2 – Handbal Someren HS1

Op 17 december op een zaterdagavond moesten we tegen bedo hs2. Vanwege een dichte sporthal in beek en donk moesten we in de braak spelen. Na een half uur voor een dichte deur te hebben gestaan en een snelle warming up begonnen de wedstrijd.

Het afstandgeschut van bedo was op dreef. De verdediging van someren die kreeg hier geen vat op. Evenals de keeper. Door enkele snelle aanvallen bleef someren in de wedstrijd. Wel liep someren de hele wedstrijd achter de feiten aan met het kleinste verschil dat 3 doelpunten was. Helaas is de wedstrijd verloren met 30-25. Dat is jammer tegen een naaste concurrent. Volgende wedstrijd is eveneens een uitwedstrijd tegen Achilles ook op een zaterdagavond. Hopelijk gaan wij het hiertegen wel de overwinning in de wacht slepen.