‘Beren’ van Handbal Someren pakken winst in derby tegen Niobe!

Er waren eens, op een zondagmiddag, een aantal gespierde mannen die wel eens dachten te kunnen winnen. En dan had je nog de biggetjes van Handbal Someren. Ook zij dachten te kunnen winnen, toch waren zij zich er van bewust dat dit sprookje niet zonder slag of stoot zomaar positief zou eindigen.

Op dat moment kwam de grote boze wolf. Hij was de baas van de wedstrijd, blies het hutje van stro niet om, en floot vrij aardig. Toch waren de biggetjes een beetje bang van hem en waren ze het niet continu eens met welke kant hij uitblies. Doordat de biggetjes te veel met de wolf bezig waren en dachten dat ze de grote gespierde mannen wel even voorbij kwamen, liepen ze al vrij snel tegen een achterstand aan. Ze bleven tegen deze achterstand aanhikken en gingen dus ook met een 10 – 12 even uitpuffen op een bankje.

De woorden van onze kleine, vriendelijke wolf waren vrij duidelijk. We moesten onze angsten overwinnen, samen gaan spelen en beren worden! Zo gezegd, zo gedaan… De bange biggetjes werden beren en gingen vol voor de winst. Door samen te spelen en met het kopje te spelen slaagden onze biggetjes… euh… beren erin de winst naar zich toe te trekken en meer. Dat resulteerde in een 26 – 19 eindstand.

En ze leefden nog lang en gelukkig…

das_hs1_20161127