Blauw Wit DB1 – Handbal Someren DB1

Zondag 26 november stond de wedstrijd gepland tegen blauw-wit. De Nummer drie, dit beloofde een moeilijke wedstrijd te worden. We moesten om  kwart over negen verzamelen en we hebben een primeur, want voor de eerste keer in dit seizoen waren er mensen te laat. Maar dat even terzijde, blauw-wit de nummer drie. We begonnen de wedstrijd met een 3-2-1 verdediging, maar dat werkte niet. Dus gingen we 6-0 verdedigen. Dat ging wel even goed, maar daarna hadden ze weer door hoe ze moesten spelen. Wij hadden ook niet door hoe wij de aanval moesten aanpakken. Dit resulteerde in een rust stand van 4-12 in het voordeel van blauw-wit. In de tweede helft begonnen we sterk met verdedigen en aanvallen, maar blauw-wit bleef toch scoren. Maar wij ook en we lokte heel goed 5 7meters uit maar dat was niet genoeg om hun in te halen. In het laatste kwartier ging de verdediging heel slecht en liep de tegenstander nog verder voor. Dit resulteerde in een verlies van 23-11. Maar het was wel een leuke wedstrijd met mooie acties van ons.