BSAC Dames 1 – Handbal Someren Dames 1

Zondag 8 januari mochten we onze eerste wedstrijd van 2017 gaan spelen tegen BSAC. Het was nog wat onzeker of we naar Maasbree konden afreizen, maar gelukkig was al het ijs ontdooid. BSAC is een van de koplopers in onze competitie, dus we zouden hard moeten werken om de punten mee naar huis te nemen.

We begonnen het jaar met goede moed. Zowel Handbal Someren als BSAC kwam in het begin van de wedstrijd moeilijk tot scoren. Toen beide teams tot scoren kwamen ging het gelijk op. Helaas was dit evenwaardig begin van korte duur en liepen we met de rust tegen een 13-8 achterstand aan. De wedstrijd was nog niet verloren en we wilde nog vechten voor een spannende wedstrijd. Het zat er deze dag niet voor ons in. Open kansen  en penalty’s werden niet benut en de verdediging was verzwakt aan het einde van de wedstrijd. BSAC was te sterk voor Handbal Someren met een eindscore van 27-15.

Volgende week staat M.I.C. uit Meerssen op het programma. We hopen jullie volgend weekend allemaal te zien om ons aan te moedigen, zodat we onze eerste punten in 2017 kunnen pakken. We spelen zondagmiddag om 13.45 in Someren.