Dames 1 laat thuispubliek weer eens genieten

Gisteren stond de nummer 8 op het programma: ESC’90 uit Stein. De vorige keer hadden we hier een prima wedstrijd tegen gespeeld maar helaas geen punten mee naar huis genomen. Dat moest in eigen huis beter kunnen! Zeker toen we zagen dat ze slechts 2 wissels hadden; als we op tempo zouden spelen, zouden ze conditioneel hopelijk voor ons onderdoen.

Na een ‘3-2-1 Lets Go!’ onder leiding van onze interim-aanvoerster Yvon begonnen we na twee weken rust weer aan een wedstrijd. Vanaf het begin werd er veel gescoord, iets wat ons niet altijd lukt. De tegenstander deed dat helaas ook, maar toch gingen we met twee punten voorsprong de rust in.

Ook in de tweede helft werd er weer veel gescoord, maar langzaamaan kropen wij iets verder weg van ESC’90. Na een periode waarbij het scoren iets minder soepel ging bij ons, maar zij ook niet veel scoorden dankzij enkele knappe reddingen, stonden we op een 3-4 punten voorsprong. In de slotminuten liep het erg soepel en prikte Elsemieke ons 30e doelpuntje binnen. Met 24 tegendoelpunten hebben we toch mooi 2 punten binnengehaald en staan we nu gedeeld laatste, samen met onze tegenstander van volgende week:  De Sprint uit Deurne.