Dames 1 met ruime zege door naar 1/4 finale van de beker

Afgelopen dinsdag zijn we afgereisd naar Oosterhout voor de 1/8e finale van de bekercompetitie. Er stond een wedstrijd op het programma tegen O.H.C. ’01. We begonnen de wedstrijd sterk met een 0-5 voorsprong. De tegenstander werd wakker geschud en ook zij scoorden hun eerste doelpunten waardoor onze voorsprong kleiner werd naar 3-5. Door mooie afstandsschoten en goed afgemaakte 2e fases wisten we onze voorsprong te behouden en gingen we met 11-16 de rust in. Het leek allemaal best makkelijk te gaan en we waren ook erg positief in de rust. Wel werden we gewaarschuwd dat we ons koppie erbij moesten houden, omdat we de laatste tijd wel eens onze concentratie verloren tijdens wedstrijden. De tweede helft begon met meteen een mooi afstandsschot aan onze zijde. OHC verkleinde haar achterstand tot 3 doelpunten, maar toen kwam het echte tempo erin en vergrootte we onze voorsprong van 15-18 tot 15-25! Dit kwam vooral doordat we werkten als een écht team. Dankzij goed teamwork hebben we de wedstrijd afgesloten met een overwinning van 22-32 (voor beide teams een verdubbeling van de ruststand). We zijn weer een ronde verder: Laat die 1/4 finale maar komen!