Dames 1 verliest strijd om belangrijke punten

Op zondag 4 december stond voor de dames 1 van Handbal Someren een belangrijke wedstrijd op het programma, tegen HV Vlug en Lenig uit Geleen. Beide teams zijn geen koplopers in het klassement, deze punten moéten mee naar Someren. Na een zonnige autorit arriveerden we bijna compleet in Beek. In Beek? Ja in Beek, want in de sporthal in Geleen vond een ‘gezellige grote vlooienmarkt’ plaats. Bijna compleet? Ja bijna compleet, want onze interim keepers  (Renske en Veerle) arriveerden tijdens de warming-up, mede dankzij de F1 auto van Annemieke.

Na een gedreven warming-up, het vinden van de juiste wedstrijdbal en nog wat bemoedigende woorden mochten we van start: 3 2 1 LETS GO! De eerste helft ging gelijk op. De dames van Vlug en Lenig startten met scoren en de dames van Handbal Someren volgden. 10-9, 11-9, 11-10 – een twee minuten tijdstraf. Ai, nog een twee minuten tijdstraf… Ondanks de ondertalsituatie gingen we met goede moed de tweede helft in. 12-10, we gaan ze pakken!

In de tweede helft startte onze verdediging als een niet geoliede machine, met dringend behoefte aan onderhoud. In korte tijd kregen de dames van Vlug en Lenig te veel kansen, waardoor ze konden uitlopen tot zelfs 7 doelpunten verschil. Dan maar weer knallen en de achtervolging in: 20-17. Zit het er dan toch nog in? Helaas, we hadden het geluk (en de scheids) niet aan onze zijde. Geen punten mee naar Someren en (dat geluk hadden we dan weer wel) gelukkig ook geen blessures. Nu de focus op volgende week, een thuiswedstrijd tegen HandbaL Venlo. Hopelijk zien we jullie dan, om 15.15 uur in sporthal de Postel! Als je nu slim bent kom je alvast om 14.00 uur, om je handen warm te klappen voor onze heren 2 welke gaan knallen tegen Swift. Hoe dan ook, tot dan!