Dames 1 wint na spannende strijd alsnog ruim van HVW

Tijdens de laatste Super Sunday van het jaar, mocht de dames 1 het spits afbijten. Handbal Someren nam het op tegen Bouwcenter Centen HVW, een team dat we niet mochten onderschatten. Dat bleek ook wel uit de statistieken, ze hebben enkele malen met een minimaal verschil verloren en het aantal tegendoelpunten was verrassend laag.

Nadat we onszelf hebben mogen bewonderen in de kleine (spiegel)zaal tijdens de warming-up, klonk rond 12.40 uur het beginsignaal. Onze cirkel werd mooi vrijgespeeld, waardoor de openingstreffer eenvoudig gemaakt was. Na de openingstreffer nam HVW het initiatief en scoorde driemaal achter elkaar, waardoor we in korte tijd tegen een achterstand aanliepen (1-3). Dit werd gelukkig snel rechtgetrokken (3-3), waarna het gelijk op ging. Na een moeizame eerste helft was de ruststand 7-8, in het voordeel van HVW.

Beter samenspel en werken voor elkaar, dat werd onze missie voor de 2e helft. In eerste instantie ging het scoren wederom gelijk op, totdat onze oud-voorzitter van zich liet horen en zijn dochter adequaat reageerde met een prachtig doelpunt vanuit de hoek. Frustratie werd omgezet in strijdlust en het zetten van goede druk (thanks Lian), waardoor we konden uitlopen van 12-12 naar een eindstand van 17-13.

Wist u dat?

• We na de wedstrijd verwend zijn door onze ‘leidende’ Sint met lieve woorden en heerlijke chocolade?
  • We de winst mede te danken hebben aan onze invalspeelsters van de Dames A en 2?
  • We blij zijn dat Yvon weer terug in Nederland is en er volgende wedstrijd weer gewoon bij is?
  • We hopen dat Jenny ons volgend weekend weer kan komen aanmoedigen?
  • We haar desnoods ophalen in het Limburgse land?
  • We nog altijd op zoek zijn naar een nieuwe voorzitter?
  • Onze keeper (#12) perfecte puntjes heeft en een perfecte huid door haar nieuwe crèmes op waterbasis?
  • Ze stiekem heren douchegel gebruikt wanneer deze per ongeluk in de douche wordt achtergelaten?
  • We mede dankzij deze perfectness tot nu toe het minste aantal tegendoelpunten hebben in de poule?
  • Eric-Jan naar eigen zeggen afgelopen zondag weer 10 jaar ouder is geworden?
  • Hij na de eerste drie competitiewedstrijden ook al 10 jaar ouder en 15 jaar jonger was geworden?
  • We hopen dat hij de komende wedstrijd weer jonger wordt, gezien het anders niet de goede kant op gaat met hem?
  • Swift voor het eerst dit seizoen verloren heeft?
  • We daarom nog maar met één punt achterstand op de 2e plek staan?
  • We volgende week de #3 tegen krijgen, welke afgelopen weekend te sterk was voor koploper Swift?
  • We om 13.40 uur spelen in Breda en hopen op veel publiek?