Dames 1 zorgt voor onverwacht spannende wedstrijd tegen Margraten

Derde van onder en tweede van boven. Je zou zeggen dat de wedstrijd van ons tegen Margraten dames 1 niet spannend zou worden. Desondanks zag coach Wim kansen; we speelden thuis en als we de volle 60 minuten fel zouden zijn, was er veel mogelijk.

Toch kwam Margraten meteen op voorsprong, 0-2. Het verschil bleef 2 tot 4-6, maar daarna ging het snel. In het tweede deel van de eerste helft liep Margraten uit tot 7-13 bij rust. Een score die je op basis van de stand zou kunnen verwachten.

In de tweede helft hadden we hun spel met de cirkel en hun wissels beter door en binnen no-time hadden we het verschil weer teruggebracht naar 2 doelpunten: 14-16. Met nog een halve minuut te spelen maakten we de aansluitingstreffer: 17-18. Zou het dan toch nog kunnen? Nu was het alles of niets, door een een-tegen-eenverdediging hoopten we op balverlies, maar helaas draaide het uit op een doelpunt voor Margraten en bracht dat de eindstand op 17-19.