Dames A Handbal Someren groeit door

Op 8 januari speelden wij, dames A, tegen Elshout. Dit was voor ons de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar dus we hadden er veel vertrouwen in.

We stonden al snel een paar doelpunten achter. Door veel balverlies aan onze kant kwamen er veel breaks en dat kostte ons punten. We probeerden sneller terug te komen en daardoor hielden we soms wat breaks tegen. Onze aanvallen liepen goed. Door veel 1 op 1 kwamen we zo door de verdediging. Daardoor bleven we nog bij en was de ruststand 12-8 voor Elshout.

Na de rust hadden we veel goede moed en probeerden we zuiniger met de bal te doen. Dat lukte helaas niet en we kregen daardoor nog steeds veel breaks tegen. Dit kostte ons de wedstrijd. De eindstand was 19-22 voor Elshout (uitwedstrijd werd nog verloren 25-14). Na de wedstrijd waren we toch zeer tevreden omdat we allemaal goed hebben gespeeld.