Dames A Handbal Someren wint van H.C.G. Geldrop

Na eerst de heren en de dames aangemoedigd te hebben, was het aan ons de taak om een prachtige wedstrijd te laten zien. We stonden rond 3 uur opgewarmd langs de kant en klaar om de wedstrijd te beginnen.

Het duurde een paar minuten voordat er werd gescoord en wij 1-0 voorstonden. Daarna zaten we beter in de wedstrijd en hielden we een lange tijd de stand van de tegenstander op nul. Dit hadden we te danken aan een aantal goede reddingen van de keeper, maar ook de verdediging was niet slecht. Toch kregen we na een tijdje een aantal tegen goals en was de ruststand 11-4 in het voordeel van Handbal Someren.

De tweede helft begonnen we gelijk sterk, doordat de tegenpartij veel balverlies had. Wij maakten goed gebruik van dit balverlies en liepen zo nog meer punten uit. Ook zat de verdediging goed dicht. Oftewel dit kan niet meer mis gaan. Door de grote voorsprong die we hadden, zat er niet veel actie meer in de aanval, maar ook in de verdediging lieten we de tegenpartij makkelijk scoren. Ondanks de fouten die we aan het einde van de wedstrijd hebben gemaakt, zijn de volle punten binnen met een eindstand van 22-15.