Dames A raken op dreef

Zondag 20 november gingen de dames A naar Best om een wedstrijd te spelen tegen Aristos. Aristos staat een plekje onder ons dus het zou een veel belovende wedstrijd worden.

We begonnen de wedstrijd gelijk goed met een 4-0 voorsprong. Na 15 minuten ging het toch iets minder en stond het ineens 6-6. Op dat moment kwam de tegenpartij iets te dichtbij met de score, dus toen concentreerde we ons even goed en gingen toen de rust in met 15-7 voor Handbal Someren.

In de rust hebben we te horen gekregen wat we beter konden gaan doen en dat gebruikte we ook zeker in de wedstrijd. We begonnen na de rust gelijk goed en de ballen vlogen in het doel. Zelfs een van onze keepers heeft een penalty mogen schieten, helaas ging de bal er net niet in. De eindstand was 31-17 voor Handbal Someren.

Volgende week moeten de dames A in Eindhoven uit, hopelijk zien we jullie daar!