Dames A weren zich kranig tegen koploper

Internos uit Etten-Leur, de ongeslagen koploper, kwam laat op de zondagmiddag op bezoek in Someren. En dat het niet makkelijk zou gaan wisten we al want de eerste wedstrijd tegen dit volwassen team ging verloren met 30-14. Na weken puzzelen om een team in de hal te krijgen was het toch gelukt om met een wissel te starten.

Het eerste kwartier ging het gelijk op na 15 minuten stond het 6-8 voor Internos. Met de krachten die al een beetje wegvloeide werd de ruststand van 11-15 bereikt. Een bekende rekensom in het handbal is eindstand is vaak een dubbele ruststand, en als dat nu een werkelijk zou worden dat was dat een prestatie van formaat. Maar vooralsnog de wens van de gedachte, sterker nog dames A Handbal Someren kwamen helemaal terug in de wedstrijd na 45 minuten stond het 15-17. Dus als nu dat ene tandje erbij kan was de gedachte kon het nog een mooie zondag worden.

Maar helaas dat was nou net een brug te ver want na 60 minuten hard werken stond het scorebord op 22-29 voor Internos. Erg jammer dat na zo hard werken er geen punten inzaten voor de dames A van Handbal Someren. Maar gezien de jeugdigheid van de ploeg moet er in de toekomst nog veel mogelijk zijn, het verschil tussen de nummer een en de nummer voorlaatst was vandaag slecht een paar wissels.

Zijn er nog dames die van deze mooi sport willen komen proeven dit kan op dinsdag avond en donderdag avond van 19:15 uur tot 21:00 uur.