Dames B Kampioen!

Vandaag hadden we DE wedstrijd van het jaar. Het kampioenschap stond op het spel. We moesten met minimaal 2 punten verschil winnen om kampioen te worden.

We begonnen minder goed met een 0-2 achterstand. Na 20 minuten wisten we toch op een 5-3 voorsprong te komen. We bleven scoren en we leunden op een sterke verdediging. We gingen de rust in met 10-3.

In de rust kregen we de opdracht om iedereen te laten scoren en de voorsprong uit te breiden. 15 minuten voor tijd stond het 13-4. We gaven het laatste kwartier nog een aantal doelpunten weg.

Uiteindelijk wisten we te winnen met 18-8. WE ZIJN KAMPIOEN!!

Na de wedstrijd vierden we feest zoals het nooit nog is geweest. We gingen daarna door naar het kleedlokaal, dit was te zien want alles lag onder de confetti. We deden de polonaise in de douche en feestten uitgebreid. Toen we klaar waren met douchen werden we groots verwelkomt in de kantine. De taart en champagne waren natuurlijk aanwezig. Daarna gingen we nog even door op de platte kar, Lammers bedankt daarvoor! Ten slotte nog een after-party bij onze coach.

Even een bedankje voor een aantal personen:
Onze…
Coach: Joris Robben
Asistentcoaches: Patty Joosten, Anne-Marie Scheepers en Elke Hogers
Trainster: Nicolet Zwinkels
Asistenttrainer: Yvon de Wit
Sponsoren: Acfis en Moors Bewind
Platte kar: Lammers
Scheidrechter: Jan Kessels
Zaalwacht: Joost Kessels
Spandoek: Toos

We willen ook nog even Leon en het publiek bedanken, onze vrienden, familie en iedereen die er was!
En alle mensen die geholpen hebben om deze dag fantastisch te maken.