Dames B wint met overtuigende cijfers van M.H.V. ’81

Zaterdag 24 maart was de wedstrijd waar we erg op zaten te wachten, want dit was tegen MHV en we wisten dat we deze konden winnen. We moesten verzamelen om 15.00 uur in de Postel. Om 15.30 uur zou de wedstrijd beginnen. Het begon erg goed. We stonden goed in de verdediging en konden veel doelpunten maken. Zo gingen we de rust in met 14-7 voor Handbal Someren. We kregen een goede preek van onze coach. We hadden nog een paar dingen die beter konden.

De tweede helft gingen we er dus goed gemotiveerd in. We konden veel breaks lopen en zo liepen we dus nog verder uit op MHV. De laatste vijf minuten maakten we een switch van Keeper. Merel ging de goal in en heeft een paar mooie ballen eruit gehouden. De eindstand was 29-19, we waren super blij dat we weer een keertje hadden gewonnen. We staan nu op de 6e plaats en we verheugen ons op de volgende wedstrijd tegen Aristos. Jammer genoeg is dit wel de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie, maar we gaan knallen.