Dames C zorgt voor een spannende uitwedstrijd

Op 5 november moesten we spelen tegen Habo ’95. Toen we aankwamen in Boekel meteen warmlopen en teambespreking want dit zou een zware wedstrijd worden. Na goede aanmoediging van de coach begonnen we aan de wedstrijd, we begonnen sterk en na de eerste minuut meteen een punt voorsprong maar niet te vroeg juichen. De tegenpartij kwam met een paar harde ballen net voor de rust op maar 1 punt verschil: 4-5.

In de rust nog een paar goede woorden van de coach en er weer tegen aan, helaas kwamen we met 2 punten achter te staan, maar nu moet de tegenpartij niet te vroeg juichen, Someren komt sterk terug vooral de laatste minuten waren de spannendste want het stond 10-10. Toen kregen we onze kans op een break-out en stonden we voor maar het was nog niet afgelopen de tegenpartij kwam terug en toen stonden we weer gelijk. In de laatste minuut kregen we weer een break-out en daar stonden we weer voor, toen de tegenpartij terug kwam werd de bal onderschept en door goed samen te spelen hebben we gewonnen met: 10-13.