Dames recreanten pakken sportiviteitspunten

Zaterdag 8 oktober speelden wij (dames recreanten Handbal Someren) de tweede wedstrijd van het regiohandbal KPJ regio Helmond. Ons team bestaat inmiddels uit 20 speelsters, in combinatie met zwangerschappen/ blessures/ onregelmatig werken en onze drukke agenda’s betekent dit dat we iedere wedstrijd gemiddeld met 10 speelsters aanwezig zijn :)! Dit mag de pret niet drukken. In tegendeel, we zijn een gezellig team die in het veld er voor 100% voor gaan. Binnenkort zien we er zelfs veelbelovend uit wanneer we onze nieuwe gesponsorde shirts mogen ontvangen van Café Uncle Buck!

We speelden tegen Gemert en dat is een team met veel ervaren speelsters. Wij hadden deze wedstrijd ook veel ‘ex dames 1’ speelsters bij en mede daardoor konden we goed weerstand bieden. We hebben de hele wedstrijd met enkele goals achtergestaan maar het bleef spannend en ze liepen niet verder op ons uit. Dit kwam zeker ook door invalkeepster Renske van Dames A, die geweldig stond te keepen (normaals dank voor je enthousiaste aanvulling!). Uiteindelijk verloren we de wedstrijd met 10-12… Maar we kregen wel de hoogste score voor sportiviteit (ja, in onze competitie krijg je daar punten voor van de scheidsrechter). Een heerlijk potje gebald maar helaas geen punten binnengehaald. Gelukkig is het seizoen pas net gestart en liggen er voor ons nog genoeg kansen!