Dames recreanten wint van Vespo

Afgelopen zaterdagavond speelde de dames recreanten hun tweede wedstrijd in de competitie. De eerste wedstrijd verliep niet altijd soepel. Het team wist elkaar nog niet altijd te vinden. Zaterdagavond verliep de wedstrijd een stuk beter.

Binnen 5 minuten stond het team op 4-0 voorsprong. Vespo kwam steeds een punt dichterbij, maar zodra zij scoorden in de eerste helft, scoorden onze dames ook 1 of 2 punten. De laatste goal werd met een break afgerond in de laatste seconde van de eerste helft. Zodoende stond het in de rust 11-5.

In de tweede helft werd de voorsprong verder uitgebreid. Het team wist elkaar beter te vinden. En de verdediging stond goed, waardoor de tegenpartij weinig kansen kreeg. Uiteindelijk liep de voorsprong uit naar 25-9 en kon in de laatste tegenaanval de 10 van het scorebord bij de tegenpartij voorkomen worden.  Zo bleef de stand 25-9.