De Heren 1 houden alles in eigen hand

Afgelopen zaterdagavond stond er weer een wedstrijd op het programma na 2 weken rust in verband met carnaval en voorjaarsvakantie. Roef HS1 was de tegenstander na deze rustperiode. Someren moest zorgen dat deze wedstrijd gewonnen werd en dat ze zonder blessures en 2 punten terug konden keren naar Someren.

De wedstrijd begon en Someren had 1 duidelijke opdracht, de tegenstander meteen beroven van elke vorm van illusies. Dit lukte uitstekend. Roef kwam nooit in het eigen spel en werden de eerste helft genadeloos afgestraft, voornamelijk door de snelheid van Someren in de aanval. De keepers van Someren hadden weinig moeite met de schoten van Roef waardoor de ruststand 4-19 was in het voordeel van Someren.

De tweede helft begon aanvankelijk op dezelfde manier. Roef had wederom weinig in te brengen tegen de ijzersterke verdediging van Someren. Halverwege de tweede helft werd het spel slordiger. Bij tijden was het niet om aan te zien. Maar doordat Roef geen vuist kon maken werd de wedstrijd toch eenvoudig uitgespeeld. Dit leidde dan ook tot een overwinning van 11-35. Het belangrijkste van deze wedstrijd is dat iedereen fit gebleven is voor de wedstrijd die een week later op het programma staat.

Na deze generale repetitie staan er nog 2 spannende wedstrijden op het programma. Door een riante voorsprong in het doelsaldo op de nummer 2 is 1 overwinning voldoende om kampioen te worden van de 2de klasse. Aankomende zaterdag 23 maart is kampioenswedstrijd 1, dit is tegen de naaste belager Bergeijk. Bij winst is Someren zeker van het kampioenschap. Kom de heren aanmoedigen want dit belooft een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd begint om 20:15 in Sporthal de Postel in Someren.