E.S.Z.V. Oktopus DS1 – Handbal Someren DS1

Voor de eerste keer dit seizoen moesten we een wedstrijd spelen op zaterdagavond. De ervaring leert ons dat we toch echt liever uitgerust op een zondag spelen. En dan moesten we ook nog een warming up doen tussen frisbeeënde studenten. We wisten dat we de focus dus echt wel even moesten pakken voor aanvang van de wedstrijd. We hadden slechts 2 aanvallen nodig om in het spel te komen, wat wonderbaarlijk is voor ons. Octopus was qua snelheid verrassend, maar scoorde niet veel. Dat kwam natuurlijk ook doordat Ilse en Renske er ook goede ballen uit wisten te houden. Al met al wisten wij vaak het doel te vinden en gingen we de rust in met 10-20.

We wisten wel degelijk dat we ook de tweede helft de focus moesten houden, maar ook op tijd onze rust moesten pakken, aangezien we het deze keer met een wissel moesten doen. De wedstrijd werd lekker uitgespeeld naar een eindstand van 20-37.

Het voordeel van spelen op een zaterdagavond is dat je geen rekening hoeft te houden met de dag erna. De dames 2 en heren 1 hadden ook wedstrijd op zaterdag dus we konden gezellig op stap met z’n allen.

Volgende week spelen we tegen koploper Helmond. Een fysieke wedstrijd die we graag willen winnen, zodat we de koppositie kunnen overnemen. Helmond ligt om de hoek, dus kom ons aanmoedigen. We kunnen jullie support goed gebruiken!