Een stapje dichterbij het kampioenschap

Vandaag geen sprookjes, boswandelingen of kaboutertjes die ons de tactiek kwamen influisteren (zie het vorige verslag). Nee vandaag, zondag 27 januari, moesten we de winst toch echt zelf pakken.

Deze winst moest behaald worden tegen de dames 1 van Helios, wat een moeilijke tegenstander is. We wisten dat dit een hele belangrijke wedstrijd ging worden die ons een stapje dichterbij het kampioenschap zou brengen. Door middel van winst zou het gat op de nummer 2 maar liefst 6 punten worden!!

We begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen op een 6-1 voorsprong. Deze voorsprong was vooral te danken aan sterk verdedigingswerk. Helios ging wat meer gas geven en maakte het verschil kleiner tot 3 goals. Uiteindelijk gingen we de rust in met een stand van 12-8. Een mooie voorsprong, maar we wisten dat Helios niet zomaar op zou geven.

In de tweede helft ging het erg gelijk op met het maken van goals. Onze verdediging stond iets minder sterk, maar het gat bleef op 4 goals verschil door mooie aanvallen. Kaboutertjes waren voor deze wedstrijd niet nodig en we wonnen met 22-18! Een stapje dichterbij het kampioenschap.

De volgende thuiswedstrijd is op 10 februari om 13.30 tegen Elshout. Hopelijk zien we je daar om ons naar de overwinning te juichen!