Een stugge wedstrijd in Drunen

Vandaag reisden we af naar Drunen voor de wedstrijd tegen Elshout. We speelden in dezelfde sporthal als onze eerste competitiewedstrijd, met dezelfde scheidsrechter, maar waren uiteraard van plan deze keer wel twee punten mee terug te nemen naar Someren.

De vorige uitwedstrijd tegen Elshout stond nog in ons geheugen gegrift; Jenny raakte hier geblesseerd en we hadden het moeilijk om de winst binnen te halen. Vandaag zouden we daarom meteen vanaf het begin er vol voor gaan, zodat we het onszelf niet onnodig moeilijk zouden maken.

Bij de start van de wedstrijd bleek toch al snel dat Elshout een stugge tegenstander is, waar wij het moeilijk tegen hebben. Er werd over en weer wel gescoord, maar er vielen het eerste kwartier weinig doelpunten en het bleef gelijk opgaan. Ook onze penalty’s wilde er niet in gaan, helaas. Gelukkig gingen we de rust in met een kleine voorsprong van 9-11.

Na de rust gingen we verder met onze missie; twee punten meenemen naar Someren. De eerste 10 minuten ging dit niet helemaal volgens plan.  We lieten Elshout een aantal keer tot op 1 punt terug komen en maakten onze eigen kansen niet altijd goed af. Gelukkig maakten we daarna weer meer doelpunten. Toch blijft Elshout een lastige tegenstander voor ons, want ze bleven aanklampen en wij konden niet echt uitlopen qua score. Uiteindelijk eindigde deze zwaar bevochten wedstrijd met 18-21 en gingen de punten gelukkig mee naar Someren.

Helemaal tevreden over deze wedstrijd waren we niet, maar we zijn er wel met z’n allen voor blijven knokken. Complimenten meiden!
#Ook deze zware wedstrijden moeten gewonnen worden en dat hebben we samen gedaan.#Trots op jullie (# dat verwacht je niet van Lian hè, die ##) 😉

Volgende week spelen we weer in onze eigen sporthal.  We hopen weer op jullie support.