Even voorstellen…

Wij zijn de dames recreanten van Handbal Someren en ondertussen zijn we gestart met het vierde seizoen. Bij ons gaat alles een klein beetje anders. Wij handballen namelijk niet via het nhv, maar via regiohandbal.

We spelen ongeveer een keer in de twee weken een wedstrijd op zaterdagavond van 18.00-19.00 uur of van 19.00-20.00 uur. Het merendeel spelen wij in Bakel en soms in Gemert of Boekel. Wij hebben ook geen digitaal wedstrijdformulier en bij ons worden per wedstrijd zelfs sportiviteitspunten gegeven per team.

Maar waar bestaat het recreantenteam van Someren uit? We zijn nu van start gegaan met 11 enthousiastelingen: Annemieke van Brussel, Claudia Saes, Corine Appeldoorn, Ellen Strik, Ellen Matheeuwsen, Peggy van Moorsel, Peti Sauve, Sandra Kusters, Sanne Mutsers, Sanne Vestjens, Yvon Leenders en onze coach Marieke Wijnen. Lijkt het je leuk om ons te volgen, aan te moedigen, een gezellig potje mee te handballen dan zijn jullie altijd van harte welkom. De juiste informatie kan je vinden op www.regiohandbal.nl. Wij spelen in de A klasse.

Afgelopen zaterdag hadden wij onze eerste competitie wedstrijd tegen MHV. Het was wat wennen met ons bijna nieuw teampje. We konden elkaar moeilijk vinden waardoor we al snel met 5-0 achterstonden. Toch gingen we de rust met 6-4 achterstand in. De tweede helft ging wisselend en uiteindelijk trokken wij toch aan het kortste eind. We verloren met 15-10. Maar al met al was het een fijne pot en hebben we al zin in de volgende wedstrijd.

Gr de Recreanten