Gelijkspel voor dames B van Handbal Someren

Zaterdag 2 september, de grote dag! Eindelijk weer een  handbal wedstrijd! Zo zaten we allemaal af te tellen naar de wedstrijd tegen roef. We kwamen aan en we hadden er zin in. We gingen extra vroeg verzamelen zodat we wat extra voorbereidingen konden doen voor de wedstrijd. Toen was het eindelijk zover de wedstrijd kon beginnen. In het eerste deel van de eerste helft stonden wij voor maar roef kwam sterk terug en wij hadden moeite met verdedigen. We gingen de rust in met 8-10 niet slecht vonden wij, maar wij wilden winnen. We gingen de tweede helft in ze hadden moeite om ons te verdedigen, maar wij ook met hun. In de laatste minuut scoorde hun de 14-15 en toen raakte we een beetje in paniek we hadden amper een halve minuut om dit weer recht te zetten. Uiteindelijk scoorde we de 15-15 uit een vrije worp. Het eindsignaal klonk, de wedstrijd was afgelopen. Gelijk gespeeld. Het was een super spannende en leuke wedstrijd.