Een goed begin voor dames 1 van Handbal Someren

Goed begin!

Zondag 7 januari startte onze tweede helft van de competitie. Bergeijk stond voor ons op het programma, waartegen we in de 1e helft van het seizoen gelijk gespeeld hadden. Nadat we warmgelopen waren, onze sokken recht waren getrokken en we ons zelf goed in de ogen hadden gekeken, waren we klaar voor de wedstrijd. De wedstrijd begon niet zo sterk en we wisten niet tot scoren te komen. Vervolgens liepen de aanvallen beter en werd onze cirkel speelster regelmatig gevonden. Door mooi samenspel en goed keeperswerk gingen we de rust in met 9-6. De tweede helft begon sterk, waardoor we al snel met 6 punten voor stonden. We hebben hard gewerkt om deze voorsprong te behouden en hebben de wedstrijd gewonnen met 21-12! Een goede start van de 2e helft van de competitie!

Volgende week zullen we afreizen naar Zierikzee.