Goed samenspel resulteert in winst voor dames Recreanten

We mogen weer. Zaterdagavond om 19:00 in Bakel tegen Bouwcenter Centen uit Wanroij. Op de training hadden we een wissel geoefend, dus we zijn er klaar voor!! Voor de wedstrijd de wissel nog een keer doorgenomen. Dat moest lukken.

Het was een wedstrijd met heel wat breaks. Ja hoor, ook recreanten lopen breaks! In het tweede deel van de eerste helft kwamen we in een goede flow en wisten we elkaar heel goed te vinden. Het tempo lag hoog. De ene na de andere bal ging erin. Maar het “Polman vliegertje” van Yvon was legendarisch.

Onze keepster heeft de eerste helft haar doel schoon weten te houden, super Ellen! We gingen met 10-0 de rust in. Doel voor de tweede helft was om het tempo vast te houden. Dat lukte niet helemaal. De tegenstander wist toch nog een paar keer ons doel te vinden.

In de laatste aanval is het toch nog gelukt om onze geoefende wissel te doen. Met als resultaat een mooie score van 20-4 op het scorebord, in ons voordeel. Met dank aan onze invallers weer een heerlijke pot gehandbald. Op naar de volgende!

PS: jammer Peti dat je er niet bij was, maar een rondje van jou maakt veel goed 😀