Handbal Someren DA1 – EHV DA1

Op zondag 2 oktober mochten we de eerste zaalwedstrijd spelen tegen EHV. Om half 4 gingen we begroeten samen met de F-jeugd, daarna begon de wedstrijd echt.

We hadden vorige week in de buiten competitie ook al tegen EHV gespeeld, dus wisten nog hoe ze speelden. Toch begonnen we met een kleine achterstand. Maar bleven goed bij waardoor het heel spannend werd. Daardoor werd de ruststand 8-9 voor EHV.

In de rust hebben we goede adviezen gekregen hoe we het beter konden doen en zijn we met goede moed aan de tweede helft begonnen. We deden meteen weer ons best maar het verschil werd steeds een doelpunt groter. Toch gingen we nog voor de winst! maar helaas zat dat er niet meer in.. de eindstand was 15-20 voor EHV.