Handbal Someren DA1 krijgt lesje in handbal

Op zondag 9 oktober speelden wij de tweede wedstrijd van de zaalcompetitie tegen Tachos in Waalwijk. Na een lange rit arriveerden we bij de Sporthal van onze tegenstander. We waren met 8 speelsters en 2 keepers. We begonnen de wedstrijd met goede moed, omdat we nog nooit tegen dat team hebben moeten spelen. Na een korte tijd ontstond er een achterstand. We bleven het proberen om goed aan te vallen en goed te verdedigen, maar het lukte niet elke keer zo goed. Voor ons gevoel floten de scheidsrechters niet zoals het hoort. De ruststand was 14-5 voor Tachos. In de rust hebben we adviezen gekregen en adviezen gegeven aan elkaar hoe we de wedstrijd het beste verder konden spelen. We deden ons best, helaas werd het verschil in doelpunten steeds hoger. We waren de grip op de wedstrijd aardig verloren. De eindstand was 32-12 voor Tachos. Onze volgende wedstrijd is tegen Internos in Etten-leur.