Handbal Someren DA1 – Tachos DA1

Het was weer zondag, dus stond er weer een wedstrijd op het programma. Wij hadden wel meteen een tegenpuntje, want we hadden geen wissels. Maar we gingen toch vol goede moed de wedstrijd tegemoet.

We begonnen in de verdediging waar we meteen een doelpunt tegen kregen. De eerste aanval, rustig opbouwen, maar ze pikten de ballen ertussenuit en scoorden nog een doelpunt. Dit ging door balverlies 10 minuten zo verder, waardoor het na 10 minuten 0-7 stond voor RED-RAG. Maar toen scoorden we eindelijk een doelpunt. Zo ging het door tot 10 minuten voor rust. Toen viel er van ons team iemand op zijn hoofd waardoor we zelfs met 1 man minder op het veld stonden even. We gingen de pauze in met een ruststand van 4-14.

Iedereen was vermoeid maar we wisten dat we door moesten. Dus begonnen we weer met de 2de helft. We begonnen goed, de verdediging zat beter dicht waardoor ze er niet goed langs kwamen. In de aanval gingen we ook iets zuiniger om met de ballen, maar we konden de aanval niet benuttigen met goals. Door de snelle tegen aanvallen van de tegenstander liepen ze meer uit. Hierdoor was de eindstand 7-24.