Handbal Someren DB1 – Bedo/KPJ Beek en Donk DB1

Vandaag hadden we een wedstrijd tegen kpj/bedo. We begonnen met een sterke verdediging en slappe aanvallen. Daardoor liepen de tegenstanders toch uit. We gingen met 5-8 de rust in voor kpj/bedo. In de tweede helft streden we voor winst, we lokten vrije worpen en een penalty uit, en we zetten door. Helaas hadden we veel pech met inschattings foutjes (lat, paal, over/naast of midden op de keepster). Zo kwam het er niet van en gaven we de winst weg.

Wel willen we graag onze supporters bedanken! Deze keer hadden we een half volle tribune, de volgende keer willen we hem helemaal vol. Daarom nodigen we jullie uit voor een Super Saterday van de jeugd.

Het neemt plaats op 16 december, het progamma gaat als volgt:
E-jeugd 14:00
Dames B 15:00

Helaas is het eerste seizoen van de zaalcompetitie voor de jongens dan al voorbij, zij zullen dan ook geen wedstrijd spelen. Het is overigens ons eigen initiatief omdat we graag een volle tribune zien.

Groetjes dames B