Handbal Someren DB1 – Dongen DB2

We moesten om 12.30 uur verzamelen bij sporthal de Postel voor een thuiswedstrijd tegen Dongen. Het was de eerste keer dat we tegen dit team moesten spelen, dus dat was best spannend. We hadden een goede instelling en we hadden zin in deze wedstrijd.

Omdat er veel geblesseerden waren onder onze speelsters begonnen we met een andere opstelling dan normaal. In het begin van de wedstrijd ging het goed, maar daarna liep het team van Dongen steeds verder uit. We gingen helaas de rust in met 12-6 tegen.

Onze coach heeft ons nog wat moed ingesproken en tips gegeven, waardoor we met veel energie aan de tweede helft begonnen. Helaas was het team van Dongen te sterk voor ons en aan het eind van de wedstrijd was de stand  15-26. Ondanks de goede inzet van onze speelsters hebben we helaas verloren.

De volgende wedstrijd gaan we knallen en proberen om te winnen.