Handbal Someren DB1 VS G.H.V. DB1

s’Ochtends moesten we verzamelen. We moesten tegen GHV DB1. We wouden deze wedstrijd winnen. We begonnen de wedstrijd goed. We stonden voor soms werd het spannend. Maar in de rust stonden we voor met 8-13. We begonnen de 2de helft goed. We verdedigde goed en bleven scoren, maar het werd wel moeilijker want er stond een betere keeper in de goal bij de tegenstander. We bleven voor staan en we hadden gewonnen met 13-19. We waren super blij want het was onze eerste gewonnen wedstrijd van dit seizoen.

Mededeling

Wij hebben een super saterday georganiseerd. Het neemt plaats op 16 december, het progamma gaat als volgt:
E-jeugd 14:00
Dames B 15:00

Helaas is het eerste seizoen van de zaalcompetitie voor de jongens dan al voorbij, zij zullen dan ook geen wedstrijd spelen. Het is overigens ons eigen initiatief omdat we graag een volle tribune zien.

Groetjes dames B