Handbal Someren DC1 – K.P.J. Beek en Donk DC1

Afgelopen zaterdag hadden wij een wedstrijd tegen K.P.J Beek en Donk. Om half tien moesten we er zijn, zodat we om tien uur aan onze wedstrijd konden beginnen. na dat we onze handbal tenues hadden aangetrokken en goed hadden warmgelopen konden we eindelijk met de wedstrijd beginnen. Al snel kwamen we op een grote voor sprong, maar er werden toch fouten gemaakt. Je kon zien dat we wel hoger in het klassement staan. We maakten wel een paar fouten, maar omdat onze keeper goed stond te keepen kwamen wij er goed vanaf. Van te voren hadden we al bedacht dat we het met gemak zouden halen, maar daardoor maakten we best veel fouten en ronden we ballen slecht af.

We gingen de rust in met de score van 9-3 in het voordeel van ons. In de rust kregen we een goede peptalk van de coach en gingen we weer met volle kracht het veld in. Het ging een stuk beter als de eerste helft. In de tweede helft zag je dat wij hoger stonden in het klassement. Dit was te zien aan: de manier van spelen, break-outs en doelpunten. We kwamen op een voorsprong van 16-3, maar de wedstrijd was nog niet gespeeld. In de laatste vijf minuten was onze verdediging een beetje en konden ze er nog eentje scoren. De eindstand was 26-4 voor ons. Na de wedstrijd konden we tevreden, want we hadden goed samen gewerkt.

Groetjes de dames c