Handbal Someren Heren 1 behoudt koppositie

Daar kwamen ze aan, door de mist, schouder aan schouder, als één team. Het Heren 1 team van Someren. Geliefd door Handbal Someren, gevreesd door buitenstaanders, betreedt dit team de zaal.

Na een sterke warming-up, een duidelijke teambespreking en met één doel voor ogen gingen ze de wedstrijd in. Dit heren team had niet zomaar een tegenstander tegenover zich. Voor hen stond namelijk het Heren 1 team van Oranje Wit.

Direct na het startsein werd er gevochten als leeuwen en zagen beide teams dat ze op gelijk niveau speelden. Na een harde eerste helft met veel ups en downs gingen de teams de rust in met een gelijke stand van 14 tegen 14.

Het team werd hier herinnerd aan het doel en dat was/is de nummer 1 positie behouden. In de tweede helft speelden beide teams harder, sneller en feller. Na vele mooie goals, lelijke overtredingen, verschillende straffen, penalty’s en een arm die er bijna van af werd getrokken door Oranje Wit kwam de eindstand op 26-26 te staan.

Het geliefde en gevreesde Heren 1 van Handbal Someren behield hierdoor zijn plek op de 1ste plaats en dat werd ook gevierd met bier, broodjes knakworst en zelfs nootjes van Hans!