Handbal Someren HS1 – Swift HS2

Zondagmiddag, 22 januari, de eerste wedstrijd van de tweede helft van de competitie. Er zit veel man op de tribune om ons aan te moedigen, het is immers Super Sunday. Na het woordje van Frits, de warming-up en het ingooien van de keepers, kan de wedstrijd van start gaan. Swift staat op de eerste plaats binnen onze competitie, dit betekent dat we aan de bak moeten!

Onze basisopstelling is verrassend. Nog niet eerder is gestart met deze basisopstelling, waarbij enkele spelers op een positie staan waar ze bijna niet spelen. Ondanks deze opstelling verloopt de start van de wedstrijd redelijk. Beide teams weten te scoren en maken mooie acties. Robin maakt met name indruk, waarbij hij laat zien over een uitstekende conditie te beschikken en zo weet te scoren.

In de rust staat het 10-16  in het voordeel van Swift. Ondanks deze achterstand is ons spel over het algemeen goed. Frits geeft tijdens de rust nog wat tips voor de tweede helft. Na 60 minuten spelen is de stand 23-31 in het voordeel van Swift. Ondanks dit verlies zijn we tevreden over het spel dat we hebben gespeeld en komen we tot de conclusie dat we een lekkere pot hebben gehandbald. De wedstrijd voelde dan ook niet als een verlies. Onze volgende wedstrijd is op zondag 29 januari. Dan spelen we uit, tegen Acritas in Bakel.